Betong er en komponent som benyttes på de fleste byggeplasser, og mesteparten av betongbehovet dekkes som regel av lastebiler med voldsomme betongtromler. Men for finpussen er det ofte nødvendig å kunne sammenstille betong på stedet. Basert på omfanget av dette behovet kan vi tilby alt fra miksere med egenvekt på 40 kg til betongblandere på 600 kg egenvekt som passer til montering på traktor.

Vi tilbyr også slitedeler og tilbehør for betongblandere

Vi anbefaler å rengjøre betongblandere med vann og småstein hver gang det er i bruk for å forhindre at betongen størkner og ødelegger de forskjellige deler av utstyret. Men i de tilfellene dette glemmes, eller kanskje andre ting gjør at betongblanderen behøver erstatninger av slitedeler eller tilbehør, så har vi også et omfattende sortiment av slitedeler tilpasset våre betongblandere på lager.

Betongblander til salgs og utleie

Hele vårt sortiment er tilgjengelig for salg, og det aller meste er også mulig å leie. Våre erfarne ansatte kan bistå med alt du måtte trenge av informasjon, eller til å finne ut hvilken betongblander som best matcher dine behov.

Ta kontakt i dag om du ønsker å kjøpe eller leie en betongblander.