Formenn, baser og montører

Mesa AS arbeider kontinuerlig med å tilknytte seg de best kvalifiserte medarbeiderne. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gunstige forsikrings- og pensjonsordninger. Mesa AS påtar seg store og krevende stillasoppdrag der erfaring og kunnskap om stillasfaget kommer til nytte. Send oss din søknad om å få komme med på laget!

En kommentar til “Formenn, baser og montører”

  1. Rodrigo torres sier:

    Hej.

    Jag heter Rodrigo och är 29 år gammal och söker rotationsjobb som ställningsmontör i norge. Jag är en glad,driven ställningsmontör som älskar nya utmaningar och har jobbat som ställningsmontör snart 4.5 år.Jag har byggt med olika ställningsmaterial som +8, haki,layher,ramställning och burton. Just nu jobbar jag 12 timmarspass minst 6 dagar i veckan i nordnorge . Jag håller alltid ett bra arbetstempo med ett leende på läpparna och är noggrann med att ställningarna ska vara säkra och godkända. Jag är heller inte rädd för att jobba hårt och länge.Jag har väldigt lätt att komma överens med mina kollegor och sprider alltid glädje. Jag hoppas att vi hörs av. Goda referenser finns vid förfrågan.

    Mvh Rodrigo Torres

    +46737108511

Skriv en kommentar