Frostproblemer? Vi bor i et land som er kaldt store deler av året. Når frosten kommer kan dette skape problemer og skader i hjem og på byggeplasser. Været kan ha stor innvirkning på byggearbeidet, men med frost- og varmeprodukter fra Mesa AS slipper du at frost og kulde skal utsette ditt byggeprosjekt.

 

Frostvakt 10 – forebygger frosne rør og vannskaderfrostvakt-10_3

Ebeco Frostvakt 10 forebygger skader og lekkasje forårsaket av frostsprengte rør og vannledninger, på en svært enkel måte. Frostvakten er en mobil varmekabel med ferdigmontert støpsel som kan kobles i vegguttaket.

Bestill Frostvakt 10 her.

 

frostvakt-25-pack-kabel_1Frostvakt 25 – beskyttelse mot farlige istapper

Ebeco Frostvakt 25 forebygger problemer med istapper fra takrennene, og skader som forårsakes av frosne nedløpsrør.

Frostvakten består av en fire meter lang tilkoblingskabel med støpsel. Den kan brukes både i takrenner og nedløpsrør for å smelte snø, og hindre at det dannes farlige istapper. Kan også brukes andre steder der frost og kulde er et problem.

Bestill Frostvakt 25 her.

 

Varmematte – hold frosten unnaimage012

Ebeco varmematte brukes for raskt og enkel opptining- og vedlikeholdsvarming. Mattene har mange ulike bruksområder, og er utviklet for harde krav og tøffe miljøer. De er utstyrt med støpsel, og er derfor svært enkle å koble til, og lette og fleksible og flytte rundt etter behov.

Den tiner normalt opp til 30 cm/døgn og på sandgrunn helt opp til 60 cm/døgn. Maljer på sidene for fiksering eller oppheng.

Bestill Ebeco varmematte her.

 

image010Betongherding – for herding og tørking

Ebeco Betongherding BHS er en varmekabel for herding og tørking  av betong. Systemet sikrer herdeprosessen ved sterk kulde, og gjør at forskalingen kan fjernes raskere. Varmekabelen fikseres mot armeringen og kan senere innkobles for effektiv tørking.

Varmekabelen er av 2-ledertype, noe som gjør den rask og enkel å legge. Den har bare en tilkoblingskabel.

Bestill BHS Betongherdingskabel her.

 

Mesa AS har mange års erfaring med utstyr til byggeplassen. Vi har god erfaring med frostprodukter, og hjelper deg gjerne med å finne produkter som passer dine behov.

Her kan du se prisoversikt på alle frostsikringsprodukter.