Frostvakt 10

Beskytt rørene mot frosten.

Frostbeskyttelse

Beskytt rørene mot frosten

Hver vinter rammes mange tusen hjem av frosne rør. Når vann fryser til is, utvider det seg med ti prosent: rørenesprekker. I verste fall må man rive gulv, vegger eller tak for å komme til, samtidig som vannet kan føre til store og omfattende vann- og fuktskader. Dette kan få store økonomiske konsekvenser, ikke minst der skadene kan være vanskelig å oppdage på et tidlig tidspunkt. De fleste av disse konsekvensene kan enkelt unngås ved bruk av frostvakt.

Unngå frostskader med Ebeco Frostvakt 10

Ebeco Frostvakt 10 forebygger skader og lekkasje forårsaket av frostsprengte rør og vannledninger, på en svært enkel måte,

Frostvakt gjør at også privatpersoner med enkle grep kan beskytte rørene sine. Dette er særlig praktisk for fritidseiendommer, båten og campingvogna som man ikke har regelmessig oppsyn med. Med en frostvakt kan du altså tilbringe vinteren i sofaen eller på skitur, vel vitende om at sommerhytta er trygg.

Frostvakten er en mobil varmekabel med ferdigmontert støpsel som kan kobles vegguttaket.

Her kan du enkelt bestille Frostvakt 10.

Vanlige bruksområder for Frostvakt 10

Frostvakt er ofte benyttet på steder du ikke tilbringer den største delen av tiden din, men som av en rekke grunner er viktige for deg og dine nærmeste.

  • Hytta
  • Kjelleren
  • Sokkelleiligheten
  • Sommerhuset
  • Garasjen
  • Drivhuset
  • Campingvognen
  • Båten

Frost i vannrør skyldes ofte at rørene er plassert i kryperom og andre uoppvarmede rom, i dårlig isolerte konstruksjoner eller på steder med trekk. Derfor kan det være lurt å ha en frostvakt i hjemmet om man har vannrør plassert på ett av disse stedene.

Se flere produkter innen frostsikring her.

frostvakt-10_3Trygt og sikkert med selvregulerende varmekabel

Varmekabelen er selvregulerende, og kan derfor ikke overopphetes. Kabelen kan legges i eller utenpå røret. Ved innvendig bruk anbefales det styring med termostat. Maks standard tilkoblingslengde for montering innvendig i vannrør er 60 meter.

Ved innvendig legging kan Frostvakt frostbeskytte et 32 mm uisolert plastrør ned til –30 °C. Hvis effektbehovet er større, kan røret isoleres.

Her kan du enkelt bestille Frostvakt 10.

Frostvakt finnes i ferdig koblede lengder fra 2 til 100 meter. Kan også leveres på tromler à 230 løpemeter. Oppgi dine spesifikasjoner i kontaktskjemaet.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om frostsikring eller trenger hjelp til bestilling.