Mesa AS tilbyr sperrebukk- og gjerde i plast til byggeplassen.

De er laget i 100 % H.D Polyethylene, og har svært lang levetid. Mesa Materiell AS representerer Melbas produkter i Norge.

Enkel plassering og transportering

mesa_239De integrerte svingbare føttene gjør at gjerdene står av seg selv uten ytterligere støtte og ballast. Gjerdene har et integrert låsesystem, slik at det ikke er behov for klips eller koblinger. Låsesystemet gjør at gjerdene fint kan settes opp selv med høydeforskjeller i terrenget.

De dreibare føttene gjør at de enkelt kan svinges inn slik at sperrebukkene kan lagres på pall. Lagringshøyden er kun 50 mm. Vekt på 11,2 kg.

Praktisk ekstrautstyrimg_5710

Det finnes et bredt utvalg ekstrautstyr til gjerdene som løser en rekke utfordringer. Anti-Snublefot for fotgjengere og «Road Rocks» som gjør gjerdene motstandsdyktige i all slags vær. Du slipper sandsekker, og får en renere byggeplass.

Se også:

Ivaretar sikkerheten på byggeplassen

Sperregjerdene har refleks etter internasjonale standarder, og beskytter både myke trafikanter og biler som passerer forbi byggeplassen. Med sperrebukker fra Melba beskytter man både de på, og de utenfor byggeplassen.

Vi selger sperrebukker fra Melba. Ta kontakt i skjemaet under om du ønsker å kjøpe eller har andre spørsmål rundt sperregjerder- og bukker.