OM OSS

Stillasentreprenør etablert i 1982 med baser i Sandefjord og Oslo

Utleie av stillasløsninger

Mesa er utleier av skreddersydde stillasløsninger og provisoriske tak for en trygg og effektiv arbeidsplass. Vi er rådgivere under ditt prosjektet, og samarbeider gjerne med deg fra tidlig i planleggingsfasen, enten det gjelder nye bygg på tegnebrettet eller eksisterende bygg som skal rehabiliteres. Vi bistår deg med å finne god tekniske og økonomiske løsninger. Vi leier ut stillasløsninger fra Gardermoen i nord til Skien i sør.

Montering av stillas

Ved utleie av stillas kan Mesa bistå med montering. Vi har erfarne ledere og stillasmontører, samt kranbiler med stor rekkevidde. 

Salg av stillas

Mesa Materiell AS er forhandler av anleggsprodukter og stillasløsninger. Fra vårt hovedlager i Oslo leverer vi varer over hele Norge. Vi samarbeider med transportselskaper for å gi deg en enkel og trygg handel.

Opplæring i montering og bruk av stillas

I tillegg til våre salgs- og utleieavdelinger, har Mesa en egen opplæringsavdeling som tilbyr teoretisk og praktisk opplæring i montering og bruk av stillas. Vi gjennomfører både modulbaserte og tilpassede kurs for profesjonelle aktører i ulike bransjer, samt for de som ønsker å ta fagbrev i stillasfag. Kursene kan gjennomføres i hele Norge.

Kontakt oss

Trenger du stillasløsninger til ditt byggeprosjekt? Send oss en henvendelse med en kort prosjektbeskrivelse for å finne ut hvordan Mesa kan hjelpe deg.

  • Godkjente filtyper: jpg, gif, png, pdf.