Mesa AS har siden 1982 drevet med salg av stillas til proffmarkedet i Norge. I vårt sortiment finner man to hovedinndelinger av stillas. Dette er “Prof” Galvanisert Murerstillas (haki-modell) og Layher Aluminium Lettstillas.

Vi har muligheten til å skreddersy stillaspakker både i murerstillas og lettstillas til dine behov. Uansett om det er et rammestillas for enebolig eller murerstillas for næringsbygg.

“Prof” galvanisert murerstillas

Vårt galvaniserte murerstillas er veldig godt egnet til tyngre arbeidsforhold. Stillaset er uhyre stabilt når det er korrekt montert, og tåler stor vektbelastning i form av arbeidsmaterialer og arbeidskraft.

Se vårt “Prof” Galvanisert murerstillas her.

Layher stillas

Layher er en av verdens største stillasprodusenter, og vi tilbyr deres sortiment innen aluminium lettstillas. Disse produktene er produsert i henhold til de strengeste krav beskrevet i internasjonale standarder.

Les mer om Layher aluminium lettstillas her.

Salg av stillas og nødvendig tilbehør: stillasgulv

Stillas er rammeverket, og man trenger selvfølgelig stillasgulv. Vårt sortiment med stillasgulv er tilpasset forskjellige arbeidssituasjoner. Som aluminium kombinert med kryssfiner, aluminiumsgulv som labanklemmer, langplank i aluminium og kombinasjon av aluminium og komposittmaterialer.

Totalleverandør av produkter til byggeplassen

Mesa er en leverandør av de fleste produkter innenfor adkomst-teknikk en byggeplass krever. Vi tilbyr i tillegg material-vinsjer, belysning, nedkastrør, betong- og blandemaskiner, byggegjerder, trafikksikring og øvrig områdesikring. Se alle våre produkter her.

Ta kontakt med Mesa AS om du har spørsmål rundt kjøp av stillas

Våre erfarne rådgivere står klar til å hjelpe deg med å kjøpe riktig stillas.

Ta kontakt her ved kjøp av stillas.

Ta kontakt med Mesa AS om du har spørsmål rundt leie av stillas

Våre erfarne rådgivere står klar til å hjelpe deg med å leie riktig stillas. Vi vurderer hvilke løsninger som er de mest optimale for ditt prosjekt. Sideinndekking, takløsninger, sikring mot fall; utfordringene kan være mange!

Ønsker du å leie stillas? Les mer her.