Det er ikke alle bedrifter som behøver stillas permanent. Slikt utstyr tar opp mye lagringsplass som mange ikke har. Vi opplever også at mange bedrifter behøver flere ulike typer stillas igjennom året, og at de derfor foretrekker å leie utstyret. Vi tilbyr derfor utleie av stillas.

Enkel forespørsel om stillasutleie på nett

På våre nettsider kan du enkelt bestille leie av flere ulike typer standard stillaspakker. Det er også mulig å sende inn en generell forespørsel. Her kan du legge til informasjon om prosjektet du jobber på, mål av bygg, bilder og tegninger, så vil våre erfarne medarbeidere benytte denne informasjonen til å komme med råd om hvilken type stillas og hvilke deler du behøver. Våre produkter er basert på egne agenturer og egen produksjon.

Vi har egne kranbilder med opptil 36 meters rekkevidde og kan derfor enkelt bistå med oppsett av stillas, vi har også 35 erfarne stillasmontører som står klare for å gjøre en innsats. På bakgrunn av bred erfaring kan våre medarbeidere bidra med tilpassede løsninger og råd om sikker montering.

Det er viktig at alle som skal jobbe i stillaset er kjent med utfordringene og farene dette kan by på. Vi tilbyr derfor dagskurs i både arbeid i stillas og bruk av sikkerhetsutstyr.

Har du spørsmål om utleie av stillas og våre kurs kan du ta kontakt med Mesa AS her.