Er du på utkikk etter å leie et stillas kan du ta kontakt med oss her hos Mesa AS. Vi tilbyr utleie av skreddersydde stillasløsninger tilpasset ditt prosjekt.

Om du ikke besitter fagkunnskapen for å velge ut riktig stillas kan våre erfarne medarbeidere bistå. Av våre 50 ansatte er 45 montører som med letthet kan identifisere hvilket stillas som best vil passe jobben du ønsker å utføre.

Vi kan hjelpe til med å finne riktig stillaspakke

Du kan enkelt sende oss en generell forespørsel. Legg gjerne ved en beskrivelse her av jobben du skal gjøre, eventuelle tegninger og bilder du måtte ha, samt mål av bygget om dette er relevant. Vi vil basert på dette kunne fremstille et forslag til løsning. Om du har jobbet med stillaser før kan du gjerne se under produkter om noen av våre standardløsninger kan være aktuelle. Noter gjerne også dette i forespørselen.

Det er også mulig å kjøpe stillaser fra vårt utvalg om du har behov for utstyret over lengre tid. Alle våre stillaser er utformet med hensyn til bygge-tekniske utfordringer. Våre avdelinger i Sandefjord og Oslo bistår en rekke ulike aktører innen bygg- og anleggsbransjen.

Har du spørsmål angående utleie av stillaser eller lignende kan du ta kontakt med Mesa AS her.