Vi tilbyr utleie av stillas, vareheis og personheis

Mesa Materiell AS har utstyret du trenger til både mindre og større byggeprosjekter. Bestill leie av standardpakker på våre nettsider, eller send oss en uforpliktende henvendelse med informasjon om ditt prosjekt. Våre erfarne medarbeidere bistår med å utarbeide forslag til løsninger som dekker dine behov.

Stillasutleie og takløsninger

Montering og utleie av stillas og takløsninger, er et av våre satsningsområder. Mesa AS tilbyr skreddersydde stillaser tilpasset hvert enkelt prosjekt. Vi leverer produkter basert på egen produksjon, og bistår med oppsett av stillas og rådgivning for sikker montering.

Les mer om stillasutleie her.

Her fra Stortingets utbygging i Prinsensgate; Skyvbar takløsning:

Mesa AS gjennomfører jevnlig stillaskurs for stillasmontører og brukere. Vi holder oss oppdaterte på gjeldende opplæringskrav og forskrifter, slik at vi til enhver tid kan tilby våre kunder kurs i arbeid på stillas og bruk av sikkerhetsutstyr.

Mer informasjon om stillaskurs finner du her.

Utleie av vareheis og personheis

Mesa AS leverer ulike typer heiser til forskjellige formål, enten det gjelder transport av personell, eller varer og materiell. Våre heiser er utstyrt med oppdaterte tekniske løsninger og elektronikk, og tilfredsstiller alle nasjonale og europeiske krav.

Mesa AS tilbyr et bredt utvalg person- og vareheiser i ulike størrelser og varierende kapasitet. Våre produkter og tjenester bidrar til bedre logistikk på arbeidsplassen.

Kontakt oss for hjelp til å velge riktig utstyr til ditt byggeprosjekt.