Modulstillas

En fleksibel stillasløsning

Et modulstillas gir stor fleksibilitet. Stillaset kalles også for murerstillas eller HAKI-stillas, etter den største produsenten av denne typen. Modulstillaset er den mest benyttede typen stillas, og kan brukes ved alle typer prosjekter. Det har høy belastningskapasitet og kan utvides med ulike moduler som gir en fleksibel stillasløsning. Modulstillaset kan tilpasses innenfor gitte mål, kompletteres med løse rør og koblinger, og vare- og personheis kan bygges inntil for lett adkomst.

kjøpe stillas
Stillasnett

Et stillas egnet for tyngre arbeid

 

Modulstillaset er laget av galvanisert stål. Når det er riktig montert er det svært stabilt, og tåler stor vektbelastning fra både mennesker, materialer og utstyr. Dette gjør stillaset godt egnet til tyngre arbeid. Ved enklere arbeider, som maling og pussing av fasader, kan det være økonomisk forsvarlig å benytte et lettstillas (lenke til tekst) fremfor modulstillas.

Ta kontakt med oss!

Trenger du stillasløsninger til ditt byggeprosjekt? Send oss en henvendelse med en kort prosjektbeskrivelse for å finne ut hvordan Mesa kan hjelpe deg.

  • Godkjente filtyper: jpg, gif, png, pdf.